AANGIFTEN

Een aangifte invullen, dat is toch standaard?

 

Het komt nog wel eens voor dat dat gezegd wordt. Bij administratie- en/of accountantskantoren is het invullen van de aangifte vaak het sluitstuk van het jaarwerk. Vaak 'hangt het erbij', of is het een noodzakelijk kwaad. Aangiften worden vaak ook niet eens ingevuld of  bekeken door fiscalisten en dat terwijl de klant toch echt in een andere veronderstelling leeft.

 

Bij KLX Fiscaal vinden wij dit doodzonde. Wij komen vaak tegen dat toe te passen fiscale regels onbenut blijven en vaak kost dat geld. Je moet de van toepassing zijnde wet kennen om een aangifte goed in te kunnen vullen. 

KLX Fiscaal heeft erg veel ervaring op het gebied van aangiften. De aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting, maar eigenlijk alle voorkomende aangiften. Wij beschikken ook over aangiftesoftware voor een C-biljet (inkomstenbelasting), bestemd voor personen die in het buitenland wonen maar in Nederland een bron van inkomen hebben, of een M-biljet (inkomstenbelasting), bestemd voor personen die uit Nederland emigreerden om naar Nederland immigreerden.

Wilt u meer weten over onze aangiftepraktijk? Wilt u uw aangifte door ons laten invullen? Of bent u op zoek naar een belastingadviseur Nijmegen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Terug naar home..

 

Terug naar werkzaamheden..

Belastingadviseur Nijmegen
KLX Fiscaal maakt graag kennis met u. KLX Fiscaal is ondernemer, denkt vanuit de kans, heeft een drive voor fiscaal succes ten behoeve van haar klanten en is vakkundig. Probeer eens uit hoe goed wij kunnen luisteren en neem contact met ons op.

KLX Fiscaal - Heersweg 13 - 6651 BP Druten - T 024-8200958  - E info@klxfiscaal.nl - KvK 55764126

©2018 KLX Fiscaal Nijmegen -  Powered by KLX Fiscaal

klx fiscaal - Belastingadviseur Nijmegen - linkedin.png