BELASTINGADVISEUR NIJMEGEN

KLX Fiscaal is een fiscaaljuridisch advieskantoor en is gevestigd in Nijmegen. Het werkgebied van KLX Fiscaal bevindt zich overigens ook (ver) buiten Nijmegen. KLX Fiscaal voegt waarde toe aan u en/of uw organisatie. Alles er uit halen wat er in zit, dat is de uitdaging waar KLX Fiscaal voor gaat. Eigenlijk moet u de werkwijze van KLX Fiscaal gewoon ervaren.

Jarenlange ervaring

 

Voor fiscaal advies in Nijmegen bent u bij KLX Fiscaal ongetwijfeld aan het juiste adres. Het werkgebied van KLX Fiscaal bevindt zich overigens ook (ver) buiten Nijmegen. KLX Fiscaal is een jonge organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van MKB en persoonlijke advisering. Deskundig en eigentijds zijn de kernbegrippen van het kantoor. De dienstverlening onderscheidt zich door duidelijk, direct en doelgericht te zijn. KLX Fiscaal voegt waarde toe aan u en/of uw organisatie.


Haal er uit wat er in zit!


Alles er uit halen wat er in zit, dat is de uitdaging waar KLX Fiscaal voor gaat. Jarenlange ervaring, inhoudelijke kennis en een persoonlijke drive maken dit mogelijk. KLX Fiscaal zoekt naar uw fiscale kansen en leidt uw fiscale bedreigingen in goede banen. KLX Fiscaal beschikt over een uitgebreid netwerk om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Naast fiscaal advies kunnen wij ook een breder dienstenpakket aan bieden, zoals een jaarrekening, bijstand op het gebied van administraties of bijvoorbeeld op het gebied van managementrapportages.


Hoe wij werken bij KLX Fiscaal Nijmegen


Eigenlijk moet u de werkwijze van KLX Fiscaal gewoon ervaren. KLX Fiscaal denkt bijvoorbeeld heel erg vanuit de kans en is erg gebrand op fiscaal succes. Het begint echter met “de klik” en vertrouwen, u moet immers op z’n minst het gevoel hebben dat uw belastingadviseur voor u de oorlog wint en dat er aansluiting is tussen onze expertise en uw vraag. Heeft u een vraag of neemt u contact met ons op dan is het het beste om gewoon eens langs te komen om uw zaken/vragen eens door te nemen. Eigenlijk is het vrij simpel: bel geheel vrijblijvend op en/of kom eens langs, en probeer eens uit en ervaar hoe goed wij kunnen luisteren.


Lees meer over de fiscale werkzaamheden en ervaring van KLX Fiscaal Nijmegen


Terug naar home..

Ga naar Vacature belastingadviseur Nijmegen..

mr. Jeroen Klerkx
Fiscaal jurist
E  jklerkx@klxfiscaal.nl
M  06-52592365
klx fiscaal - linkedin.png

"Ik ben fiscaal jurist en ben begonnen als belastingadviseur bij de “grote kantoren”, Deloitte en Ernst & Young. Met deze ervaring en met de overtuiging dat het altijd beter kan heb ik, met een partner, een eigen accountants- en belastingadvieskantoor opgebouwd. Gedurende 15 jaar hebben het ondernemen, het managen en de fiscale advisering in de MKB-praktijk mijn kennis en ervaring compleet gemaakt. Samen met de klant zoeken naar de beste oplossing geven mij plezier en voldoening in mijn werk. Als ondernemer en als belastingadviseur weet ik als geen ander dat fiscale bedreigingen gemanaged moeten worden, maar ook dat de uitdaging ligt in het zoeken naar fiscale kansen. Mijn motto is dan ook ‘Van belasting betalen tot belasting besparen’."

Belastingadviseur Nijmegen
KLX Fiscaal maakt graag kennis met u. KLX Fiscaal is ondernemer, denkt vanuit de kans, heeft een drive voor fiscaal succes ten behoeve van haar klanten en is vakkundig. Probeer eens uit hoe goed wij kunnen luisteren en neem contact met ons op.

KLX Fiscaal - Heersweg 13 - 6651 BP Druten - T 024-8200958  - E info@klxfiscaal.nl - KvK 55764126

©2018 KLX Fiscaal Nijmegen -  Powered by KLX Fiscaal

klx fiscaal - Belastingadviseur Nijmegen - linkedin.png